• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
CP Endocrinologia i Nutrició S.L.
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
cpen.cat

cpen.cat

Endocrinologia i Nutrició per cada Etapa de la Vida

  • Inici
  • Qui som?
    • Endocrinologia Adults
    • Endocrinologia Pediàtrica
    • Dietètica i nutrició
    • CPEN en moviment
    • Equip administratiu
    • Equip CPEN
  • Unitats d’especialització
    • Endocrinologia Adults
    • Endocrinologia Pediàtrica
    • Dietètica i nutrició
    • Altres àrees
  • Activitat complementària
    • Publicacions científiques
    • Altres publicacions
    • Per saber-ne més
    • Tallers per pacients
    • Esdeveniments esportius
  • Espai del pacient
  • Contacte
    • Primera Cita
    • Ja sóc pacient
  • ca
  • es
  • en

Search

Endocrinologia Adults

Resum productes per racions

QUANTITAT D’ALIMENT EN 1 RACIÓ (10 g HC)
PA
20gpa blanc, integral, d’hamburguesa o Frankfurt (1 llesca de 3cm (pa de barra) o 1 llesca pa de motllo)
15gtorrades “biscotes” (1 i ½ U)
15gcereals esmorzar o Müesli o flocs de civada
15ggaletes (Maria: 2 unitats; Digestive: 1 i ½ U; Príncipe: 1)
15gbastonets (3 U)
15gpa ratllat
15gde farina (blat, blat de moro, ordi)
30gpasta fullada cru (25 g cuit)
FARINACIS (1 GOT MEDIDOR= 2 RACIONS CUIT)
15 gpasta (45 g cuit)
15 garròs blanc o integral (40 g cuit)
15 gpasta de caneló (2 làmines)
15 glàmina de lasanya (1 làmina)
20 gquinoa (50 g cuit)
20 gllegums (50 g cuit)
40 gpizza (< 1/8 part pizza)
50 gpatata (= bullida; 35 g forn; 30 g fregides)
50 gblat de moro en llauna
90 gblat de moro en llauna sense sucre afegit
100 gpèsols frescos/congelats (= cuit)
15 gPuré de patata en flocs
FRUITES
50 graïm, plàtan, xirimoia, préssec en conserva.
100 gcireres, prunes, figues, kiwi, mandarina, taronja, mango, poma, pera, préssec, nectarina, paraguaià, nespra, pinya, nabius.
150 galbercoc, gerds, móres, papaia.
200 gmeló, síndria, maduixes.
100 mlsuc fruita comercial (1 bric/got 200 ml→ 2R)
150 mlsuc fruita light (1 bric/got → 1,3 R)
250 mlsuc sense sucre afegit (1 bric/got →0,8 R)
VERDURES
150 gpastanaga, ceba, remolatxa
200 gcarbassa, “palmitos”
250 gmongeta verda
300 genciam, tomàquet, bledes, escarxofa, albergínia, pebrot vermell i verd, carbassó, cogombre, col, coliflor, cols de Brussel·les, endívia, bròquil, api, nap, porro, soja en brots
300 go no valorable: espinacs, escarola, créixens, xampinyó, espàrrecs blancs i verds, llombarda,
LÀCTICS
200 mlllet (equivalent a 1 got)
2iogurts naturals
1iogurt sabors/fruita
1“Actimel” o 2 tipus 0%
1Petit suisse
1terrina de quallada/mató de 125 ml
50 ggelat cremós (1 bola)
50 ggelat de gel (1/2 U de 100 ml)
100 ggelat sense sucre afegit (1 U de 100 ml)
50 gflam o natilles (1 U són 2,5 R)
250 gformatge fresc (1 terrina= 70 g)
FRUITS SECS (Ració estàndard 1 grapat = 15-20 g)
15 gpanses
15 gpruna seca
15 gdàtil, figa seca
30 gcastanya (3 U)
80 gfestucs
80 gpipes
100 gcacauets
150 gavellana
150 gametlla
300 gnous
300 gpinyons
ALTRES ALIMENTS
10 gcacau en pols (1 c.p)
20 gcacau en pols sense sucre (2 c.p)
225 mlCacaolat amb STEVIA (200 ml=0.86 R)
73 mlCacaolat NORMAL (200 ml= 2,7 R)
25 gcrema de cacau (1 c.s)
20 gpatates “xips” (1 bossa petita són 30 g)
20 gde blat de moro torrat “quicos” o crispetes
15 gde xocolata blanca o llet o 25 g de negre
25 gxurros (2 unitats)
50 gketchup (5 sobres petits de 9 g)
100 gsalsa de tomàquet (6 c.s)
45 gsushi (2 U petites o 1 U gran)
50 gcroquetes (1 U són 30 g)
23 gdònut (1 U són 2,5 racions)
20 gCroissant (1 U són 3 racions)

Primary Sidebar

Endocrinologia Adults
  • Sobrepès i Obesitat
    • Edulcorants
    • Programa d’exercici físic per l’obesitat i el sobrepès
  • Diabetis
    • Diabetis Mellitus 1
      • Com conviure amb la DM1
      • Alimentació
        • Concepte de ració
        • Resum productes per racions
        • Guia alimentària ROCHE
        • Taula DIABALANCE
        • Guia alimentaria CIBERDEM
        • Receptes per diabètics
        • Edulcorants
      • Protocol debut
      • Protocol d’educació diabetològica durant el debut
      • Protocol Cetoacidosis
      • Exercici físic, Drogues, Sexualitat
      • Hipoglucèmia infantil
      • Hipoglucèmia adults
      • Glucagó
      • Minidosis de glucagó
      • Malaltia del nen diabètic
      • Cetones. Pauta.
      • De viatge amb la Diabetis
      • Cura dels peus en persones amb diabetis
      • La Insulina
      • Nivell Expert
    • Diabetis Mellitus 2
      • Consells generals
      • Hipoglucèmia adults
      • Cura dels peus en persones amb diabetis
      • Edulcorants
    • Diabetis gestacional
  • Dislipèmia i Risc cardiovascular
  • Patologia tiroïdal
    • Nòdul tiroïdal
    • Càncer de tiroides
    • Goll
    • Hipotiroïdisme
    • Hipertiroïdisme
    • Tiroides i gestació
    • Radiofreqüència del nòdul tiroidal
    • HIFU
  • Patologia Paratiroïdes
  • Patologia hipofisària
  • Patología glàndula suprarrenal
  • Fibromiàlgia, causes endocrinològiques
  • Disfòria de gènere – Transexualitat
Endocrinologia Pediàtrica
Dietètica i nutrició
Altres àrees

 

Consultoris CPEN

Teknon

Consultori VILANA - TEKNON
Consultori 155

CPEN TEKNON
H08000642

Vilana 12, 08022 Barcelona
sbermudez@cpen.cat
93.393.31.55

Sagrada Familia

Consultori Sagrada Familia
Consultori 2.2

CPEN S. FAMILIA
H08000586

Torras i Pujalt 11-29, 08022 Barcelona
szaforas@cpen.cat
93.566.12.04
clinicasagradafamilia.com

Eixample

CPEN Eixample
Consultori

CPEN EIXAMPLE
 

Carrer Mallorca 297, 08037 Barcelona
grovira@cpen.cat
93.365.99.50

Footer

CP ENDOCRINOLOGIA I NUTRICIÓ

Per a totes les etapes de la vida.

info@cpen.cat
Petició Cita CPEN

MENÚ cpen.cat

  • Inici
  • Qui som?
    • Endocrinologia Adults
    • Endocrinologia Pediàtrica
    • Dietètica i nutrició
    • CPEN en moviment
    • Equip administratiu
    • Equip CPEN
  • Unitats d’especialització
    • Endocrinologia Adults
    • Endocrinologia Pediàtrica
    • Dietètica i nutrició
    • Altres àrees
  • Activitat complementària
    • Publicacions científiques
    • Altres publicacions
    • Per saber-ne més
    • Tallers per pacients
    • Esdeveniments esportius
  • Espai del pacient
  • Contacte
    • Primera Cita
    • Ja sóc pacient
  • ca
  • es
  • en

Contactar

sbermudez@cpen.cat 93.393.31.55
szaforas@cpen.cat 93.566.12.04
grovira@cpen.cat 93 365 99 50

Avís legal | Política Cookies | Política de Privacitat

Copyright © 2023 CPEN. All rights reserved. Tornar a dalt

Data d’actualització: 1 de març de 2022