• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
CP Endocrinologia i Nutrició S.L.
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
cpen.cat

cpen.cat

Endocrinologia i Nutrició per cada Etapa de la Vida

  • Inici
  • Qui som?
    • Endocrinologia Adults
    • Endocrinologia Pediàtrica
    • Dietètica i nutrició
    • CPEN en moviment
    • Equip administratiu
    • Equip CPEN
  • Unitats d’especialització
    • Endocrinologia Adults
    • Endocrinologia Pediàtrica
    • Dietètica i nutrició
    • Altres àrees
  • Activitat complementària
    • Publicacions científiques
    • Altres publicacions
    • Per saber-ne més
    • Tallers per pacients
    • Esdeveniments esportius
  • Espai del pacient
  • Contacte
    • Primera Cita
    • Ja sóc pacient
  • ca
  • es
  • en

Search

Endocrinologia Adults

Receptes per diabètics

Panellets de Tots Sants

INGREDIENTS:
1/5 KG . D’AMETLLA EN POLS – 5 Racions
1/5 KG. DE SUGARSOL – 0 Racions
100 GR. DE PATATA – 2 Racions
TOTAL RACIONS – 7 Racions

PREPARACIÓ:
En un bol amassar les ametlles, el sugarsol, i la patata fins aconseguir una massa homogènea, fer les boletes i fer els panellets al gust, de sabors o pinyons , per daurar pintar-los amb rovell d’ou, ficar al forn en una plata untada amb mantega i farina perque no s’enganxin, 220 -240 graus, posar el gratinador per daurar-los no cal escalfor per sota.

Quan decoreu els panellets heu de pensar amb què ho feu, si és amb pinyons heu de calcular el HC que tenen, p.ex. 100 gr. de pinyons contenen 1,5 racions de carbohidrat.

Si els voleu decorar amb xocolata , que sigui sense sucre.

Els podeu fer de sabors barrejant la massa amb cafè (Nescafè) o ratlladura de llimona.

Torró de xocolata negre

INGREDIENTS:
600 g CHOCOSIN-N
(Xocolata negre sense sucre)
300 g mantega
300 g farina d’ametlla
100 g SUGARVIT
100 g avellanes torrades

PREPARACIÓ:
Fondre la xocolata CHOCOSIN-N al bany maria o microones.
Incorporar la mantega remenant, fins que es barreji amb la xocolata.
En un bol barrejar a mà en sec la farina d’ametlla, abans l’haurem de torrar una mica, amb el SUGARVIT i amb les avellanes senceres.
Incorporar la barreja seca a la xocolata barrejant amb espàtula.
Omplir els motlles prèviamente folrats amb paper antiadherent.
Deixar reposar 12 o més i tallar al dia següent.

Glúcids totals per total de pes 288 gr.

Racions totals 28,8
Si la peça de torró la tallem en 15 porcions, cada porció tindrà un total de 1,9R

Pa de pessic per diabètics

INGREDIENTS:
125 gr Sugarsol= 0 Racions CHO
3 ous= 0 Racions CHO
125 gr. iogourt (1 unitat)= 0,5 Racion CHO
100 gr. oli = 0 Racions CHO
200 gr. farina 15 Racions (100 gr.farina = 74 gr. de carbohidrat, per tant 200 gr.148 gr. CHO= 15 racions CHO)
2 gr. un sobre de llevat
Perfum: llimona , vainilla.

Tot el pa de pessic= 15,5 Racions CHO
Si dividim el pastís en 8, cada porció seran 1,9 Racions

PREPARACIÓ:
Batre els ous i el Sugarsol en primera marxa.
Afegir el iogourt i l’oli, la ratlladura de la llimona la vainilla.
Afegir la farina, 3- 4 minuts.
Engreixar i espolvorejar un motllo, perque no s’enganxi la massa.
Fornejar a 180ºC durant 20/30 minuts.
Es pot decorar amb fruites trocejades, poma, pinya…. Si afegim fruita hem de calcular les racions.

Primary Sidebar

Endocrinologia Adults
  • Sobrepès i Obesitat
    • Edulcorants
    • Programa d’exercici físic per l’obesitat i el sobrepès
  • Diabetis
    • Diabetis Mellitus 1
      • Com conviure amb la DM1
      • Alimentació
        • Concepte de ració
        • Resum productes per racions
        • Guia alimentària ROCHE
        • Taula DIABALANCE
        • Guia alimentaria CIBERDEM
        • Receptes per diabètics
        • Edulcorants
      • Protocol debut
      • Protocol d’educació diabetològica durant el debut
      • Protocol Cetoacidosis
      • Exercici físic, Drogues, Sexualitat
      • Hipoglucèmia infantil
      • Hipoglucèmia adults
      • Glucagó
      • Minidosis de glucagó
      • Malaltia del nen diabètic
      • Cetones. Pauta.
      • De viatge amb la Diabetis
      • Cura dels peus en persones amb diabetis
      • La Insulina
      • Nivell Expert
    • Diabetis Mellitus 2
      • Consells generals
      • Hipoglucèmia adults
      • Cura dels peus en persones amb diabetis
      • Edulcorants
    • Diabetis gestacional
  • Dislipèmia i Risc cardiovascular
  • Patologia tiroïdal
    • Nòdul tiroïdal
    • Càncer de tiroides
    • Goll
    • Hipotiroïdisme
    • Hipertiroïdisme
    • Tiroides i gestació
    • Radiofreqüència del nòdul tiroidal
    • HIFU
  • Patologia Paratiroïdes
  • Patologia hipofisària
  • Patología glàndula suprarrenal
  • Fibromiàlgia, causes endocrinològiques
  • Disfòria de gènere – Transexualitat
Endocrinologia Pediàtrica
Dietètica i nutrició
Altres àrees

 

Consultoris CPEN

Teknon

Consultori VILANA - TEKNON
Consultori 155

CPEN TEKNON
H08000642

Vilana 12, 08022 Barcelona
sbermudez@cpen.cat
93.393.31.55

Sagrada Familia

Consultori Sagrada Familia
Consultori 2.2

CPEN S. FAMILIA
H08000586

Torras i Pujalt 11-29, 08022 Barcelona
szaforas@cpen.cat
93.566.12.04
clinicasagradafamilia.com

Eixample

CPEN Eixample
Consultori

CPEN EIXAMPLE
 

Carrer Mallorca 297, 08037 Barcelona
grovira@cpen.cat
93.365.99.50

Footer

CP ENDOCRINOLOGIA I NUTRICIÓ

Per a totes les etapes de la vida.

info@cpen.cat
Petició Cita CPEN

MENÚ cpen.cat

  • Inici
  • Qui som?
    • Endocrinologia Adults
    • Endocrinologia Pediàtrica
    • Dietètica i nutrició
    • CPEN en moviment
    • Equip administratiu
    • Equip CPEN
  • Unitats d’especialització
    • Endocrinologia Adults
    • Endocrinologia Pediàtrica
    • Dietètica i nutrició
    • Altres àrees
  • Activitat complementària
    • Publicacions científiques
    • Altres publicacions
    • Per saber-ne més
    • Tallers per pacients
    • Esdeveniments esportius
  • Espai del pacient
  • Contacte
    • Primera Cita
    • Ja sóc pacient
  • ca
  • es
  • en

Contactar

sbermudez@cpen.cat 93.393.31.55
szaforas@cpen.cat 93.566.12.04
grovira@cpen.cat 93 365 99 50

Avís legal | Política Cookies | Política de Privacitat

Copyright © 2023 CPEN. All rights reserved. Tornar a dalt

Data d’actualització: 1 de març de 2022