Curses 10k

Curses populars de 10 kms a Barcelona

Les curses populars són àmpliament conegudes pel bon ambient, per passar una bona estona amb amics i família, compartint l’exercici físic amb gent que té el mateix objectiu que tu. Comences per fer les curses de 5 km de les festes majors, surts a córrer entre setmana fent cada vegada més recorregut, i ara ja se’t va quedant curt... Coneixes la Challenge BCN 10k?

Aquest més de setembre ja ha començat la desena edició de les millors curses populars de Barcelona, amb la Cursa del Barça, la del Poble Nou i la de la Mercè (http://www.bcn10k.cat/). En queden 13 per endavant, moltes d’elles mítiques de la ciutat, i és un bon moment per apuntar-t’hi o valorar com han anat i com poder-les millorar. Quina planificació esportiva necessitaria? He d’aplicar alguna estratègia nutricional? Com em recupero per continuar?

L’equip de CPEN ja hi participem, aconsellant des de consulta i acompanyant-vos durant la cursa. Contacta amb el servei de Nutrició Esportiva (www.cpen.cat o bé envia un correu a info@cpen.cat) per informar-te i calça’t les bambes amb nosaltres!