Gda. Marta Calbo

DIETISTA-NUTRICIONISTA


Nou Departament de Nutrició Esportiva

Ets esportista, no només d'elit sinó també vols gaudir de l'exercici físic i millorar el teu rendiment ?, quin és el teu pròxim repte, una marató, guanyar un partit ?, a CPEN  t'acompanyem amb els millors professionals i totes les tècniques ergonutricionals perquè ho aconsegueixis.

És clar que una correcta alimentació és fonamental per millorar la teva marca, al nou departament de Nutrició Esportiva de CPEN, valorarem quines són les teves necessitats d'energia i nutrients, t'ensenyarem com ha de ser la teva alimentació, abans durant i després de l'exercici, en pretemporada o al gym o al mateix esdeveniment esportiu.

Planificarem les estratègies d'hidratació i alimentació en avituallaments de carreres, viatges i partits. I si es necessiten, valorarem quin pot ser el teu millor suplementació en cada cas.

També t'ajudarem a aconseguir un pes i una composició corporal adequats que et facilitin la competència o perquè aconsegueixis un cos més definit, estudiant teva somatotip i composició corporal, (valoració del % massa muscular,% hidratació,% de massa grassa i la seva distribució corporal) amb mesures antropomètriques, estratigrafies corporals i proves d'impedància.

D'aquesta manera, milloraràs les adaptacions a l'entrenament, i optimitzaràs i acceleraràs l’obtenció de resultats i recuperació entre sessions.

Posa't una meta: nosaltres t'ajudem a aconseguir-la.

"Després de la genètica i l'entrenament, l'alimentació, és el paràmetre més rellevant per al rendiment esportiu".
Dr. Costill D. L.


Col·legiada: CAT001039
Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (2015)
Treball de final de Grau en l’àmbit de la Crononutrició.
Pràctiques externes del grau a CPEN.
Assistència a les jornades anuals del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (2014)
Dietista de les colònies de la ADC (2014)