Consells de Nadal 2016



A les festes, seguim amb bons hàbits!

Gaudeix d’aquestes festes i aprofita per estar amb els teus.
Evita comprar i cuinar en excés. Si queden restes de menjar, congelar-lo per més endavant. Tastar de tots els plats però en petites quantitats.
Aprofita el temps lliure per mantenir-te actiu. El més important és una bona planificació.
No cal cuinar menjar en excés. Si en sobra, congelar-lo i menjar-lo després de festes dins d’una dieta equilibrada.
Durant la sobretaula, hi ha d’haver presència de fruita, fruita seca, fruits secs i infusions, enlloc d’altres aliments que solen ser rics en sucres i greixos poc saludables. 


Exemple de Menú
Festes de Nadal 2016-17
Entrants
Broqueta de tomàquet xerri i formatge fresc amb pesto.
Crema de carxofes i cruixents de pernil.
Pa de coca amb albergínia escalivada i xampinyons.
Espàrrecs amb pernil.

Principals
Bol d’escudella desgreixada.
Canelons d’espinacs amb crema de ceps.
Confit d’ànec amb prunes.
Salmó a la taronja.

Postres
Gerds calents amb gelat de torró.
Iogurt de llimona amb raïm.
Carpaccio de pinya amb llima i mel.
Suc d’aranja amb magrana.



 consells-nadal-2016.pdf