www.cpen.cat

CP Endocrinologia i Nutrició, S.L.
Tel.:
93.393.31.55
93.566.12.22
93.365.99.50‬
info@cpen.cat

Condicions generals d'ús

Dades identificatives:
Raó social: CP Endocrinologia i Nutrició, S.L.
CIF: B-64035611
Domicili: Viladomat, 217 - 08029, Barcelona, (España)
Correu electrònic: info@cpen.cat
Telèfon (1): 93.393.31.55
Telèfon (2): 93.566.12.22
Dades registrals: Inscrita en el R.M. de Barcelona el 30/12/2005 B 1196363, tom 38103, foli 52, full B 318630

Política d'enllaços:
Els llocs web enllaçats no estan controlats per CPEN i CPEN no es fa responsable dels continguts de cap lloc enllaçat ni de cap enllaç que es trobi en qualsevol lloc web enllaçat, ni de cap canvi o actualització d'aquests llocs web.

Drets de propietat intel·lectual:
Tots els continguts publicats al lloc web i especialment els dissenys, textos, imatges, gràfics, logotips, botons, així com qualsevol altre signe susceptible d'utilització industrial i comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de CPEN.


Política de privacitat
En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal), l'informem que les dades personals recollides a la nostra pàgina web formen part de fitxers responsabilitat de CP Endocrinologia i Nutrició, S.L. (en endavant, CPEN), i són tractats per aquesta amb les següents finalitats:

Contacte general: resoldre les consultes plantejades a CPEN, així com atendre les sol·licituds d'informació sobre els serveis que oferim.
Petició cita: fer les gestions oportunes amb motiu d'organitzar una trobada o cita.

El registre en el formulari i ús en aquest web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat.

Eventualment, aquesta política de privacitat pot ser revisada per tal d'actualitzar els canvis en la legislació vigent, actualitzar els nostres procediments de recollida i ús de la informació de caràcter personal, l'aparició de nous serveis o l'exclusió d'altres. Aquests canvis seran vigents a partir de la seva publicació al web, pel que és important que revisis regularment aquesta Política de Privacitat per tal d'estar informat sobre els canvis haguts.

CPEN es reserva la facultat d'investigar qualsevol contingut que atempti contra aquesta política de privacitat així com en l'ús incorrecte, indegut i fraudulent de les condicions exposades.

CPEN només usarà la teva informació de caràcter personal en virtut d'aquesta Política de Privacitat i, amb caràcter general, sol · licitarà el teu consentiment per utilitzar la teva informació de caràcter personal amb finalitats diferents d'aquells per als quals els atorgàreu en els formularis.

CPEN no utilitzarà les seves dades personals amb finalitats incompatibles a les que figuren en aquesta clàusula.

CPEN és present també a la xarxa social FACEBOOK. CPEN no comparteix ni comunica cap informació personal dels usuaris amics a FACEBOOK, i en aquest medi social, CPEN com a administrador, adopta les mesures de seguretat i configuracions de privacitat adequades que proporciona aquesta red social. Pots consultar les seves Polítiques de Privacitat i Condicions d'Ús en els següents enllaços:

FACEBOOK:
http://www.facebook.com/policy.php
http://www.facebook.com/terms.php?ref=pf

CPEN adopta mesures tècniques, administrativa i organitzativa en els seus sistemes amb la finalitat de protegir la informació de caràcter personal i n'eviten la pèrdua, robatori, divulgació, alteració o ús no autoritzat.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel · lació i Oposició a través de l'adreça: Viladomat, 217 - 08029, Barcelona, (España) o a través de l'adreça d'email info@cpen.cat

Si tens alguna pregunta o dubte sobre aquesta Política de Privacitat, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de info@cpen.cat